SOSiroda kedvezmények mindenkinek

Nyomtatás akár 20 Forintért? Színes A3 plakát 140 Forintért? Reszponzív 1 lapos weboldal adminnal már 35.000 Forintért domain névvel együtt!

Partnereink és fő támogatóink részére folyamatos kedvezményeket tartunk fenn, amit a partneri oldalon tüntetünk fel, illetve partnereinket folyamatosan értesítjük az új lehetőségekről. Amennyiben még nem partnerünk, de felkeltette az érdeklődését a partneri lehetőség, úgy keresse ügyfélszolgálatunkat és kérje a partneri szerződést a kapcsolat menüpont alatt.

Amennyiben nem a partnerünk, abban az esetben a "szolgáltatásaink" menüpontban lévő versenyképes árakkal tudunk teljesíteni, időszakos akciókkal, és szinte minden esetben ingyenes szállítással.

Mire jó az SOSiroda partneri szerződés?

Folyamatos kapcsolattartás és mint SOSiroda partner, megosztott kapcsolati hálózatot használunk, és sok mindenben lehetünk egymás segítségére. Eladni szeretne szolgáltatást vagy terméket, venni szeretne valamit és igényt szeretne felkelteni az online piacon, vagy a partnerlistánkban? - összehozzuk a kapcsolatokat!

Hogyan lehetek partner?

Az SOSiroda partnerségéhez és az általa kínált előnyökhöz kétféle úton juthat.

  • Amennyiben vállalkozása illetve szervezete az elmúlt évben adományozott az SOSiroda fenntartó intézményének (Vakok és Gyengénlátók Fejér megyei Szervezete), akkor ön már automatikusan tag egy évre és igénybe veheti az SOSiroda partneri kedvezményeit. Természetesen megteheti a partnerségért azt is, hogy most adományoz a fenntartó szervezet részére a weboldalukon található adományozás fül alatt és a partnerségbe bekapcsolódik
  • Másik megoldásképp vállalkozása vagy szervezete partneri tagságot vált ki nálunk egy éves díjért cserébe, és így kapcsolódik az SOSiroda partnereihez, és veheti igénybe annak minden előnyét és kedvezményeit.

Csatlakozás partnerként

Kérjük, az alábbi mezőket töltse ki a partneri csatlakozási igényhez, majd munkatársaink keresni fogják és egyeztetnek a partneri kapcsolat részletei miatt.